2018-11-09

ქართული უნივერსიტეტის სტუდენტებისა და თანამშრომლებისთვის ცხადდება მიღება ქოუჩინგის მასტერკლასებზე

kartuli-universitetis-studentebi
  • ქოუჩინგი არის ადამიანის პოტენციალის აღმოჩენის ტექნოლოგია და მისი ეფექტურობის მაქსიმალურად გაზრდის შესაძლებლობა.
  • ქოუჩინგი ხელს შეუწყობს მონაწილეებს სწავლისა და თვითგანვითარების პროცესის გაცნობიერებაში, დახვეწაში, მიზნების სწორად დასახვაში, რესურსებისა და უნარების განვითარებაში, საკუთარი თავისა და სხვების მოტივაციის ამაღლებაში.
  • ქოუჩინგი ეხმარება მონაწილეს კრიატიული აზროვნების, ინოვაციურიობის გახსნაში, ახალი იდეების აღმოჩენაში, სისტემური აზროვნების ჩამოყალიბებაში, ეფექტურ კომუნიკაციაში, საკუთარი თავის, გუნდის და პროცესების სწორად მართვაში.

ტრენერი: მარიკა ხალიანი - ერიქსონის საერთაშორისო უნივერსიტეტის სერტიფიცირებული ქოუჩი, საქართველოს ქოუჩინგის ასოციაციის თანა-დამფუძნებელი, კომპანია "აისივი კავკასუსის" თანა-დამფუძნებელი და გენერალური დირექტორი, საქართველოში მენეჯმენტ კონსულტანთა ასოციაციის თანადამფუძნებელი.

მონაწილეობის მისაღებად საჭიროა 2018 წლის 20 ნოემბრამდე გაიაროთ ონლაინ რეგისტრაცია: https://goo.gl/forms/TTfU2hJjE2NRJBSg1
იჩქარეთ, მონაწილეთა რაოდენობა შეზღუდულია.

ტრენინგის ჩატარდების დრო: 26, 27, 28, 29, 30 ნოემბერი - 14:00-20:00 საათამდე.

ტრენინგის ჩატარების ადგილი: წმ. ანდრია პირველწოდებულის სახელობის ქართული უნივერსიტეტი

მასტერკლასი უფასოა ქართული უნივერსიტეტის სტუდენტებისა და თანამშრომლებისათვის.

საკონტაქტო ინფორმაცია:

ტელ.: 598 979 909 ნინო სალაძე